Norite pranešti naujieną?
gitana@krastietis.lt

Nemokama reklama


Facebook draugai

9-10 metų vaikų tėvelių dėmesiui – nemokami skraidymo aparatų pilotavimo mokymai! (0)

2014-05-04 15:58 | Arvydas Nekrošius

Avia mokymai

Vaikų neformaliojo (užklasinio) ugdymo įstaiga Lietuvos Broniaus Oškinio vaikų aviacijos mokykla kviečia 9-10 metų vaikus NEMOKAMAI mokytis sklandymo. Lietuvos Broniaus Oškinio vaikų aviacijos mokykla yra vienintelė valstybinė ugdymo įstaiga šalyje, teikianti vaikams galimybę įgyti skraidymo aparatų pilotavimo patirtį bei aviacijos teorijos pradmenis. Mokyklos veikla padeda vaikams atskleisti individualias kūrybines galias ir gebėjimus, tenkinti prigimtinius saviraiškos poreikius, orientuoja ateities profesinei veiklai.

Naujų moksleivių priėmimas vyksta kasmet balandžio ir gegužės mėnesiais.

Šiais (2014 m.) metais priimami berniukai ir mergaitės, gimę 2004 ir 2005 metais. Pretendentai, prieš oficialiai įstodami į mokyklą ir pateikiant dokumentus, privalo atlikti 5 pažintinius vizitus ir asmeniškai susipažinti su būsimųjų užsiėmimų specifika.

MOKYMOSI SĄLYGOS

  • Užsiėmimai vyksta po pamokų, savaitgaliais ir atostogų metu (kiekvienas skyrius dirba pagal individualų patvirtintą tvarkaraštį).
  • Praktika (skraidymai) užima 95 % , teorija 5 % užsiėmimų laiko.
  • Skraidoma mokykliniais orlaiviais – specialiais sklandytuvais, skirtais vaikams mokyti.
  • Skraidoma apibrėžtoje teritorijoje (500 x 50 m.), maksimalus skrydžio aukštis 5 m.
  • Visą programą jaunieji pilotai išeina iki 15 metų amžiaus.

Taigi, jei jūsų vaikas neabejingas skrydžio technikai, domisi aviacijos istorija ir nori turiningai praleisti laiką – užsiėmimai Lietuvos Broniaus Oškinio vaikų aviacijos mokykloje kaip tik Jam! Užsiėmimai vyksta Vaikų aviacijos aerodrome, Kėdainiuose, šeštadieniais ir sekmadieniais. Užsiėmimo trukmė, priklausomai nuo oro sąlygų, iki 4 val. Mokymai – nemokami! Vienintelis tėvų rūpestis – saugiai pristatyti ir pasiimti vaiką.

Dėl vaikų vežiojimo kooperavimosi iš Raseinių kreipkitės į Nerijų Korbutą tel. 8 645 76700 Visais kitais klausimais į instruktorių Arūną Vaičiulį tel. 8 672 43131

Daugiau informacijos rasite mokyklos tinklapyje: www.vaikuaviacija.lt

Griežtai draudžiama kraštietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse, kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį be raštiško kraštietis.lt įkūrėjo sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti kraštietis.lt kaip pirminį informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią kraštietis.lt nuorodą.

Komentarai (0)

Komentarų nėra


Rašyti komentarą

Už komentarų turinį tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę lankytojai, todėl kraštietis.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę. Mes pasiliekame teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus.

* - būtina užpildyti.


Visos teisės saugomos Visos teisės saugomos

Visos teisės saugomos. © 2014-2024 kraštietis.lt

Kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį galima tik gavus raštišką kraštietis.lt sutikimą.

krastietis.lt - Raseinių naujienos vertinamos 5.0 balais iš 5 , remiantis 32 skaitovų vertinimais.