Norite pranešti naujieną?
gitana@krastietis.lt

Nemokama reklama


Facebook draugai

VšĮ Raseinių technologijų ir verslo mokyklos apskaitininkų nuoširdų darbą vainikavo sėkmė (0)

2014-04-05 11:51 | Arvydas Nekrošius

2014 m. kovo 27 d. jau aštuonioliktą kartą įvyko Verslo praktinio mokymo firmų mugė. Šį pavasarį Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija, Vilniaus kolegijos „Simulith“ centras ir Aleksandro Stulginskio universiteto Ekonomikos ir vadybos fakultetas organizavo būsimųjų verslo srities specialistų konkurencingumą darbo rinkoje didinantį ir verslumą skatinantį renginį. Šiemet jame dalyvavo 40 verslo praktinio mokymo firmų iš Lietuvos ir Suomijos, džiuginusios naujomis idėjomis, akcijomis, stendų ir dalyvių spalvingumu.

VšĮ Raseinių technologijų ir verslo mokykloje nuo 2010 m. pabaigos  veikia bendra Lietuvos ir Vokietijos verslo praktinio mokymo firma  UAB ,,VIVAT ECO“, kuri šiais metais  nusprendė pradėti leisti naują gamybos liniją – konditerijos gaminiai  su medumi („saldžią liniją“ mugėje reklamavo bitute apsirengusi VšĮ Raseinių TVM mokinė Aurelija Vaičiulytė). Pasiruošti  mugei padėjo MMB ,,Jaunieji Oliveriai“, kurie iškepė virš 20 kg skruzdėlyną renginio  dalyviams ir svečiams. Šiemet mokyklai atstovavo šešios apskaitininko ir kasininko specialybės mokinės, vadovaujamos profesijos  mokytojos Danutės Asauskienės.

Mugės metu buvo organizuojamos įvairios loterijos, reklaminės akcijos, rengiami VPMF pristatymai, vyko ,,Socialinių ir verslo projektų idėjų turnyras“, kuriame savo idėjas pristatė ASU studentai. Dalyvių gebėjimas bendrauti ir bendradarbiauti, reklamuoti įmonę, jos prekes ar paslaugas, originaliai apipavidalinti stendą vertino Lietuvos verslininkų organizacijų ir verslo atstovų komisija. VšĮ Raseinių technologijos ir verslo mokykla iškovojo net tris diplomus: VPMF ‚,VIVAT ECO“ komandos įrašyta radio reklama buvo pripažinta geriausia mugės radio reklama tarp profesinių ir bendrojo ugdymo mokyklų,  taip pat pelnytas diplomas už geriausią VPMF veiklos rezultatų pristatymą,  už originaliausią stendą tarp profesinių ir bendrojo ugdymo  mokyklų firmų ,,VIVAT ECO“ tapo sidabrine mugės VPMF.

Po įtemptos pirmos dienos darbo mugės dalyviai – mokiniai ir mokytojai – laiką leido „Combo“ klube. Jame ne tik linksmintasi, bet ir dalintasi idėjomis, mintimis, įspūdžiais.

VšĮ Raseinių technologijų ir verslo
Verslo praktinio mokymo firmos UAB ,,VIVAT  ECO”
direktorė Laura Veverskytė

Griežtai draudžiama kraštietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse, kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį be raštiško kraštietis.lt įkūrėjo sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti kraštietis.lt kaip pirminį informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią kraštietis.lt nuorodą.

Straipsnio žymos:

Komentarai (0)

Komentarų nėra


Rašyti komentarą

Už komentarų turinį tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę lankytojai, todėl kraštietis.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę. Mes pasiliekame teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus.

* - būtina užpildyti.


Visos teisės saugomos Visos teisės saugomos

Visos teisės saugomos. © 2014-2024 kraštietis.lt

Kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį galima tik gavus raštišką kraštietis.lt sutikimą.

krastietis.lt - Raseinių naujienos vertinamos 5.0 balais iš 5 , remiantis 32 skaitovų vertinimais.