Norite pranešti naujieną?
gitana@krastietis.lt

Nemokama reklama


Facebook draugai

Šventė Viduklėje praėjo be incidentų (0)

2017-06-05 18:27 | krastietis.lt

Pirmasis vasaros šeštadienis visus sukvietė į Raseinių rajone esančią Viduklę, garsėjančią savo koldūnais. Viduklės koldūnų šventės – 2017 organizatoriai iš anksto numatė, kad joje nebus prekiaujama alkoholiu. Dalyviai ir svečiai vilioti kitomis priemonėmis: įvairiomis pramogomis ir atrakcijomis vaikams bei suaugusiesiems, atlikėjų pasirodymais. Blaivios masinės šventės idėją palaikę Viduklės gyventojai ir rajono politikai buvo įsitikinę, kad pasieks tikslą – šventėse bus vis mažiau girtų žmonių, o šeimos ir vaikai galės jaustis saugiau.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariatas prisidėjo prie organizuotos blaivios Viduklės koldūnų šventės ir sutelkė nemažas policijos pajėgas situacijai kontroliuoti. Vidukliškių ir šventės dalyvių saugumu rūpintis, viešąją tvarką ir saugų eismą užtikrinti, buvo pasitelktos Šiaulių apskrities policijos patrulinės ir kelių policijos tarnybos, Raseinių rajono policijos komisariato Veiklos ir Reagavimo skyrių pareigūnai, taip pat policijos rėmėjai.

info_policija

Griežtai draudžiama kraštietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse, kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį be raštiško kraštietis.lt įkūrėjo sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti kraštietis.lt kaip pirminį informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią kraštietis.lt nuorodą.

Straipsnio žymos:

Komentarai (0)

Komentarų nėra


Rašyti komentarą

Už komentarų turinį tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę lankytojai, todėl kraštietis.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę. Mes pasiliekame teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus.

* - būtina užpildyti.


Visos teisės saugomos Visos teisės saugomos

Visos teisės saugomos. © 2014-2024 kraštietis.lt

Kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį galima tik gavus raštišką kraštietis.lt sutikimą.

krastietis.lt - Raseinių naujienos vertinamos 5.0 balais iš 5 , remiantis 32 skaitovų vertinimais.