Norite pranešti naujieną?
gitana@krastietis.lt

Nemokama reklama


Facebook draugai

Įvykių suvestinė (0)

2016-03-24 10:12 | Arvydas Nekrošius

Policijos komisariatas

Kovo 14 d. Raseiniuose, Ateities g., nenustatytas asmuo, prisijungęs prie progimnazijos mokytojos, gimusios 1970 m., TAMO elektroninio dienyno paskyros, suklastojo vienos klasės moksleivių pažangumo vertinimus.

Kovo 20 d. 15.11 val. Raseinių r., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, vyras, gimęs 1938 m., vairuodamas automobilį MITSUBISHI PAJERO ir važiuodamas Kauno kryptimi, esant sausai kelio dangai, dėl neaiškių priežasčių nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis. Vairuotojas dėl dešinės rankos piršto lūžio, įtariamo stuburo krūtininės dalies slankstelio lūžio, o keleivė, Didžiosios Britanijos pilietė, gimusi 1949 m., dėl veido sumušimo ir galvos traumos paguldyti į Raseinių ligoninę.

Kovo 20 d. 16.00 val. Raseiniuose, Jaunimo g., prie kapinių, du nepažįstami asmenys sumušė vaikiną, gimusį 1994 m. Nukentėjusysis dėl galimo žandikaulio lūžimo apžiūrėtas Raseinių ligoninėje.

Kovo 21 d. 12.38 val. Raseinių r., Aukštkelių k., išdaužus moteriai, gimusiai 1950 m., priklausančio negyvenamo namo stiklą, pagrobta senovinė magnetola RECORD. Turtinė žala – 150 eurų.

policija

Griežtai draudžiama kraštietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse, kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį be raštiško kraštietis.lt įkūrėjo sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti kraštietis.lt kaip pirminį informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią kraštietis.lt nuorodą.

Komentarai (0)

Komentarų nėra


Rašyti komentarą

Už komentarų turinį tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę lankytojai, todėl kraštietis.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę. Mes pasiliekame teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus.

* - būtina užpildyti.


Visos teisės saugomos Visos teisės saugomos

Visos teisės saugomos. © 2014-2024 kraštietis.lt

Kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį galima tik gavus raštišką kraštietis.lt sutikimą.

krastietis.lt - Raseinių naujienos vertinamos 5.0 balais iš 5 , remiantis 32 skaitovų vertinimais.