Su meile – Jurgos valgiai: upėtakis (0)
Nedidelis upėtakis (neatsimenu koks – kamčiatkinis ar vaivorykštinis ar čia tas pats?) keptas orkaitėje, įvyniotas į foliją su mėtomis, druska, pipirais ir porais. Po maždaug 25 min foliją galima praskleisti, kad apskrustų, įdėti mažiuką gabaliuką sviesto ir keletą šaldytų vyšnių. Garnyrui kuskusas, paprikų/agurkų salotos su sezamais, citrina ir alyvuogių aliejumi bei šparaginės pupelės (nors labiau tiktų šparaginių žirnių ankštys) su marinuotu imbieru, graikiniais riešutais ir natūraliu jogurtu.
P.S. Prekybcentryje iš „L“ raidės ilgai rinkausi tarp dviejų upėtakio filė ar 2 žuvys su viskuo. Kadangi, išlaidos taip pat svarbu, pirkau su viskuo. Ir žinote ką? Greičiau pasisotini, mažiau reikia, nes valgai lėtai! O filė-makt makt ir tada „ko čia dar užvalgius?“ Graži diena nusimato…

Griežtai draudžiama kraštietis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse, kopijuoti, dauginti, platinti ar kitaip atgaminti puslapio turinį be raštiško kraštietis.lt įkūrėjo sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti kraštietis.lt kaip pirminį informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią kraštietis.lt nuorodą.
Komentarai (0)
Komentarų nėra
Rašyti komentarą

Už komentarų turinį tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę lankytojai, todėl kraštietis.lt skatina komentuoti atsakingai ir gerbti kitų skaitytojų nuomonę. Mes pasiliekame teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pažeidžia įstatymus.